Liga 1

Cristi Ganea are probleme la Bilbao, dar nu vrea să audă de FCSB: „Ar fi un pas înapoi”

FOTO: El Correo // Cristi Ganea la Bilbao

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 iulie 2019

FCSB e în căutare disperată de fundaș stânga, iar în ultimele zile s-a reorientat către Cristi Ganea (27 de ani) de la Athletic Bilbao.

Apărătorul stânga a fost lăsat în afara lotului de antrenorul Gaizka Garitano pentru primul amical al ibericilor din această vară, 6-1 cu Arena Club, și ar putea părăsi formația bască.

FCSB îl vrea sub formă de împrumut, dar jucătorul nu vrea să audă de o revenire în Liga 1, ba chiar își dorește să rămână la Bilbao și să lupte pentru un loc în lot.

„Cristi e foarte bine la Athletic, chiar dacă n-a fost în lot la primul amical. O revenire în Liga 1 ar fi un pas înapoi pentru el și nici nu-și dorește să se întoarcă în România.

Mai are contract doi ani cu Bilbao și e sigur că poate prinde lotul de 18 în următorul sezon. Se pregătește mai bine ca niciodată în această perioadă”, a declarat unul dintre apropiații lui Cristi Ganea pentru GSP.ro.

care e situația lui ganea

Pe lângă FCSB, Cristi Ganea are și alte oferte importante din Segunda Division, acolo unde a jucat în ultimele șase luni pentru Numancia. Sporting Gijon e unul dintre cluburile care l-ar vrea pe fundaș.

Fotbalistul pe care Viitorul l-a promovat în fotbalul din prima ligă se află sub contract cu Athletic Bilbao, unde a ajuns în urmă cu un an, achiziționat de basci pentru un milion de euro. El a ratat ocazia de a se impune în LaLiga, unde a prins doar 48 de minute.

„Florin Ștefan, Bradley De Nooijer, Cristi Ganea, să vină oricare! Toți sunt fundași stânga buni, ofensivi, numai să-l aducem pe unul mai repede, că nu am nicio soluție pentru postul acela!”
Bogdan Andone, antrenor FCSB

1.000.000 €e cota de piață a lui Cristian Ganea, conform transfermarkt.de

Gazeta Sporturilor a scris în urmă cu cinci zile că fundașul stânga de la Athletic Bilbao reprezintă o variantă viabilă pentru FCSB. (Detalii AICI)

Vezi și:

Claudiu Belu, dat afară după trei meciuri, trei victorii! Gigi Becali: „Mi-a promis că pleacă fără pretenții!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.