Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Dan Alexa face lumină în controversatul meci Poli - Dinamo 1-1: „L-am înjurat întruna, i-a fost frică de mine”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 iulie 2019

Dan Alexa, antrenorul Astrei, îi oferă un răspuns dur fostului arbitru Cristi Balaj, cel care a declarat în repetate rânduri că partida Poli Timișoara - Dinamo 1-1, din martie 2007, cea în care bănățenii au folosit o echipă cu numeroși juniori, a fost aranjată și că Alexa ar fi vrut să ia intenționat un cartonaș roșu.

// VIDEO cu răspunsul lui Dan Alexa pentru Cristi Balaj

Of-ul mare al lui Cristi Balaj e că am fost singurul care l-a înjurat întruna, timp de 1 minut. I-a fost frică să mă elimine. L-am înjurat, l-am spart, iar el a rămas cu frustrarea.

Vorbește de corectitudine, dar de ce nu cere scuze pentru finala Cupei  din 2009? (n.r- Poli Timișoara - CFR Cluj 0-3). Să ceară scuze, ne spunea pe teren fel și fel de lucruri. Era aroganță pură! E printre cei mai buni arbitri, dar era foarte ranchiunos și răutăcios”, a spus Dan Alexa, la GSP Live. 

Dan Alexa, atac la Becali, după scandalul cu Anamaria Prodan: „Lătrăii care vorbesc sunt patetici. Noi dăm lecții de viață tuturor milogilor de bărbaţi care fac circ la televizor”

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV / Alexa, despre relațiile lui de rudenie cu personaje temute din lumea interlopă: „Nu mă lepăd de ei. Îmi sunt foarte dragi”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.