Liga 1

Dinamoviștii și-au pierdut speranța: „Negoiță nu vinde clubul. Ne împăcăm cu gândul, asta e!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 iulie 2019

Claudiu Vaișcovici (56 de ani), fostul jucător al lui Dinamo din perioada 1988-1990, s-a arătat extrem de dezamăgit de faptul că Ionuț Negoiță nu a vândut clubul până în acest moment.

„O să continue coșmarul lui Dinamo. Spuneam acum trei luni că Negoiță nu va vinde clubul. Stați liniștiți că nu va vinde echipa. Nu o să vândă. O să rămânem în aceeași stare de tranziție și asta e.

Ne împăcăm cu gândul. Am văzut pe rețelele de socializare că Negoiță îi dă clubul gratis lui Țiriac, dar nu se va întâmpla asta”, a declarat Vaișcovici la Pro X.

Vaișcovici a vorbit și despre duelul dintre Dinamo și CS Universitatea Craiova de diseară, de la ora 21:00: „Poate Dinamo va arăta altfel cu Craiova pentru că e un derby, dar nu știu câți jucători mai știu care e spiritul lui Dinamo. Depinde și cine e pe bancă. Să vedem și cum va fi gazonul, că acolo toate echipele care au jucat s-au plâns de starea gazonului”.


Citește și:

DINAMO - CRAIOVA // Carlos Fortes se reîntâlnește cu „câinii”, de la care a început ascensiunea lui în fotbalul românesc: „Dacă suntem concentrați și agresivi, vom câștiga!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.