Liga 1

DINAMO - CS UNIVERSITATEA 0-2 // Apar noi detalii în cazul lui Eugen Neagoe! Ce s-a întâmplat cu câteva ore înaintea infarctului

+19 Foto
FOTO: Eduard Apostol

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 21 iulie 2019

Eugen Neagoe (51 de ani) a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor în minutul 25 al partidei dintre Dinamo și CS Universitatea (0-2). Antrenorul a fost resuscitat prompt pe gazon, iar primele investigații de la Spitalul Floreasca au concluzionat că a suferit un infarct cardiac inferior.

Starea lui Neagoe este stabilă în acest moment, antrenorul e conștient și cooperant, a depășit faza critică. Va fi supus unei coronarografii și sunt indicații pentru montarea unui stent. 

Apropiații care au sosit imediat la spital susțin că Neagoe s-a consumat foarte tare în ultimele zile. Pe fondul stresului, astăzi, în ziua meciului cu CS Universitatea, nu a mâncat nimic și a băut foarte multe cafele. 


Oamenii de fotbal se interesează de starea lui

Primii care au ajuns lângă Neagoe sunt Bogdan Bălănescu, președintele lui Dinamo, și unul dintre avocații clubului. După câteva minute, Dan Petrescu și Edi Iordănescu, omologii lui Neagoe din Liga 1, au sunat la spital pentru a se interesa de starea lui de sănătate.

Vezi și: 

FOTO Eugen Neagoe, dus de urgență la Floreasca după 15 minute de groază! Diagnosticul medicilor: infarct cardiac inferior!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.