Liga 1

DINAMO - CRAIOVA 0-2 // VIDEO Florin Prunea dă vina pe suporteri pentru ce i s-a întâmplat lui Eugen Neagoe: „Mă gândesc dacă să mai rămân. E o bombă care stă să explodeze”

Florin Prunea

Articol de Remus Dinu  —  Sunday, 21 July 2019

Florin Prunea (50 de ani), președintele lui Dinamo, a vorbit la finalul partidei cu Craiova (0-2) și pune incidentul cu Eugen Neagoe pe seama tensiunii dintre suporteri și conducere.

Vezi AICI detalii despre starea lui Neagoe

Oficialul „câinilor” a dezvăluit că Eugen Neagoe a fost afectat de ostilitatea arătată de către suporteri încă din primele zile la Dinamo. 

„A fost la un pas de o mare tragedie. Atâta ură n-am văzut în viața mea. Dacă ai ajuns să vorbești și de Cornel Dinu în felul în care s-a vorbit... pentru un simplu sport. Totul e bine când se termină cu bine și de fotbal nu cred că mai are rost să mai vorbim în situații din acestea de viață și de moarte.

E normal să fie afectat (n.r. Eugen Neagoe), a fost afectat din prima zi, dar n-am știut că se va ajunge aici, că dacă știam ne lăsam naibii de fotbal. L-am avut și coleg de echipă, un jucător puternic, nu am crezut că poate ajunge aici. Atâta ură... nu pot să înțeleg. Păi, ăsta e Dinamo? Eu nu mai recunosc clubul ăsta.

Îl sfătuiesc pe Eugen Neagoe să se odihnească, să nu murim pe stadioane. A venit aici săracul să muncească, să facă treabă, dar atâta ură... nu pot să înțeleg. În momentul de față suntem în stare de șoc. Am auzit-o pe doctoriță când a spus că era foarte aproape de o nenorocire”, a spus Florin Prunea, la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.