Liga 1

DINAMO - CS UNIVERSITATEA 0-2 // Care au fost primele cuvinte rostite de Eugen Neagoe pe patul de spital » Familia i-a cerut să plece de la Dinamo

FOTO: Cristi Preda

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 21 July 2019

Dinamo a pierdut meciul cu CS Universitatea Craiova, scor 0-2. Eugen Neagoe (51 de ani) a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor în minutul 25, după ce a suferit un infarct cardiac inferior. 

  • Starea lui Neagoe la Spitalul Clinic de Urgențe Floreasca este stabilă în acest moment, antrenorul e conștient și cooperant, a depășit faza critică. Va fi supus unei coronarografii și sunt indicații pentru montarea unui stent. 

Eugen Neagoe a depășit momentele critice și poate comunica cu cei din jur.

Primele cuvinte rostite de antrenor către medici au fost „Cât este scorul?”.

La spital se află acum toți apropiații antrenorului, iar de starea lui s-au interesat mai mulți oameni din fotbalul românesc, printre care și oficialii adversarilor din Bănie, Ion Împușcătoiu, Emil Pieleanu, Silvian Cristescu și Costel Ilinca. 

Întreg lotul lui Dinamo este așteptat să ajungă la spitalul Floreasca. 


Pauză din antrenorat

La insistențele familiei, Eugen Neagoe va lua o pauză din antrenorat. Din respect pentru munca depusă la club, oficialii lui Dinamo au anunțat în prima fază că vor păstra staff-ul actual pentru meciul din etapa următoare cu CFR Cluj. Apoi, cel mai probabil, urmează o decizie în privința viitorului. 

Vezi și: 

DINAMO - CRAIOVA 0-2 // Florin Prunea dă vina pe suporteri pentru ce i s-a întâmplat lui Eugen Neagoe: „Mă gândesc dacă să mai rămân. E o bombă care stă să explodeze”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.