Liga 1

DINAMO - CRAIOVA 0-2 // Fotbaliștii lui Dinamo, în stare de șoc: „Am simțit mare frică. Ni s-au înmuiat picioarele”

Mihai Popescu - Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 iulie 2019

Eugen Neagoe (51 de ani) a suferit un infarct cardiac inferior în prima repriză a meciului Dinamo - CS Universitatea Craiova (0-2) și și-a speriat jucătorii.

Vezi AICI detalii despre Eugen Neagoe

Fotbaliștii lui Dinamo au recunoscut că au fost îngroziți când au văzut în ce stare se află antrenorul lor și nu s-au mai putut concentra asupra meciului.

„Pe plan fotbalistic nu știu ce s-a întâmplat, eu zic că am început destul de bine. Nu știu ce s-a întâmplat cu Mister. Probabil pe noi ne-a afectat mental. Am încercat să trecem peste. Astea sunt adevăratele greutăți.

Sper din tot sufletul să fie sănătos, că asta e cel mai important, și să revină alături de noi. Sperăm să trecem peste și de la meciul cu CFR să începem să adunăm puncte”, a spus stoperul dinamovist Mihai Popescu, la TV Digi Sport.

„Am simțit mare frică. Ni s-au înmuiat picioarele tuturor. Eu m-am rugat și mă bucur că este bine. Am înțeles că este bine, este cu familia” Denis Ciobotariu, fundaș Dinamo

VEZI ȘI:

DINAMO - CRAIOVA 0-2 // Cronică-manifest a lui Dan Udrea, după evenimentele de pe Arena Națională: „Ăsta nu e fotbal! E o junglă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.