Stranieri

Va continua sau nu Gabi Tamaș la Hapoel Haifa? Astăzi a avut loc o întâlnire de gradul 0 între el și patronul echipei

Yoav Katz și Gabi Tamaș în momentul în care fundașul a semnat prelungirea contractului

Articol de Beno David  —  luni, 22 iulie 2019

Patronul lui Hapoel Haifa, Yoav Katz, venit special în cantonamentul echipei de la Buftea pentru Gabi Tamaș a respirat adânc după ce l-a convins pe fundaș să semneze pentru încă un an, dar nu și-a închipuit că peste câteva zile jucătorul român o va comite din nou.

UPDATE 13:00

Gabi Tamaș a fost alături de Anamaria Prodan, impresarul său, la negocieri cu Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa. Formația israeliană a anunțat că în câteva zile va oferi o reacție oficială cu privire la acest subiect.

știrea inițială

Va continua sau nu?

Nimeni nu are răspuns sigur la ora asta. Aseară a avut loc o ședință între patron și staff-ul tehnic și administrativ unde s-a discutat despre viitorul jucătorului. Părerile sunt împărțite, unii cer să fie dat afară, alții spun că e o piesă importantă și ar mai trebui iertat o dată.

Astăzi, urmează ca Tamaș să vină în cantonament și să aibă o discuție hotărâtoare cu conducerea. Cine-l cunoaște pe patronul echipei știe că el nu ia decizii imediate, ci le cântărește bine. Tamaș va trebui să-i explice patronului ce a făcut în urmă cu două nopți când a lipsit de la hotel, iar a doua zi n-a fost prezent la antrenament.

Primul semn dacă va fi sau nu iertat e reprezentat de meciul de diseară cu Rapid. Dacă va juca, e clar că va continua în Israel la Hapoel Haifa. Cele două echipe se întâlnesc într-o partidă amicală, de la ora 18:00, în care giuleștenii își vor prezenta lotul pentru Liga 2.

„Situația e delicată, totul e posibil. Trebuie să analizăm foarte bine cazul și să știm exact ce s-a întâmplat. La urma urmei, Tamaș e jucător, nu e în staff-ul administrativ. Va conta foarte mult cuvântul antrenorului Haim Silva. Nu ne grabim nicăieri în ceea ce-l privește pe Tamaș” Yoav Katz, patron Hapoel Haifa

a fost în arest

Gabi Tamaș a fost în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h. A fost eliberat pe 1 aprilie și a stat mai bine de o lună în arest la domiciliu. (Detalii AICI). 

Citește și:

EXCLUSIV UPDATE Dat dispărut de Hapoel, Gabi Tamaș a dat primul semn de viață: „Spuneți-i soției că sunt bine”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.