Liga 1

SEPSI - FCSB 0-0 // VIDEO+FOTO Blocați la Sfântu Gheorghe! Roș-albaștrii s-au încurcat cu Sepsi după un meci în care n-au strălucit » Cum arată clasamentul după primele două etape

+16 Foto
Sepsi - FCSB // foto: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol, Raed Krishan (foto)  —  luni, 22 iulie 2019

FCSB s-a încurcat pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-0, roș-albaștrii fiind neinspirați la finalizare într-un final în care portarul gazdelor, Roland Niczuly, s-a evidențiat prin câteva intervenții salvatoare, care au securizat egalul.

Vezi AICI statisticile meciului

Vezi AICI VIDEO cu cele mai tari faze

Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1

 Sepsi nu mai e blocul funcțional bine organizat din sezonul regulat al campionatului trecut, dar covăsnenii au surprins plăcut în prima repriză cu FCSB. Încă din minutul 2, poarta nesigurului Bălgrădean a fost pusă la încercare de Carnat, care a trimis însă pe lângă, cu capul, dintr-o poziție ideală.

Până în minutul 15, tot Sepsi și-a mai creat două oportunități importante. Hamed și Carnat au pătruns periculos spre poarta adversă, ambii au finalizat însă defectuos.

Trupa lui Bogdan Andone a contat pentru prima oară în minutul 34, când Ionuț Vînă a șutat superb, mingea lovind însă bara.

Antrenorul roș-albaștrilor și-a dat seama de apatia ofensivă a echipei sale și a schimbat de două ori la pauză. Florinel Coman a intrat în locul inexistentului Dennis Man, în timp ce Dragoș Nedelcu l-a schimbat pe Bălașa. Folosit fundaș stânga, Bălașa a fost nesigur, astfel că Andone l-a retras în acea zonă pe Lucian Filip.

Dominația roș-albaștrilor și-a făcut mai multă simțită prezența în repriza secundă. FCSB s-a instalat în jumătatea adversă, iar Sepsi nu a mai contat decât sporadic, pe contraatac.

Într-un final în care și-a făcut debutul și Diogo Salomao, FCSB a fost blocată în două rânduri de portarul Roland Niczuly, care a avut două reflexe inspirate la șuturile lui Florin Tănase și Florinel Coman.

S-a terminat 0-0, a doua remiză albă pentru Sepsi în acest sezon. De partea cealaltă, FCSB ratează șansa de a acumula punctaj maxim după primele două etape, echipa lui Bogdan Andone.

4.000de spectatori au fost prezenți la meci

Sepsi a cerut penalty

Minutul 65 al partidei dintre Sepsi și FCSB a adus cea mai controversată fază a partidei, una la finalul căreia covăsnenii au cerut penalty.

După o centrare precisă venită din flancul drept, Dylan Flores a fost dezechilibrat în careu de Ovidiu Popescu. Atacantul s-a prăbușit, a solicitat dictarea unui penalty, dar arbitrul Iulian Călin a lăsat jocul să continue.

Reluările TV au scos la iveală un contact minor între cei doi, insuficient însă pentru a-l determina pe Călin să dicteze penalty.

 Sepsi - FCSB 0-0

SEPSI: Niczuly - Dimitrov, Barisic, Tincu, Fl. Ștefan - Vașvari - Hamed, I. Fulop, D. Flores, Konongo - Carnat
Rezerve: Fejer, Velev, Simonovski, Kilyen, Dumiter, Veress, M. Ștefănsecu
Antrenor: Csaba Laszlo

FCSB: Bălgrădean - Ov. Popescu, L. Cristea, Planic, M. Bălașa - Vînă, L. Filip, Fl. Tănase - Man, I. Hora, Oaidă
Rezerve: T. Niga, Nedelcu, Fl. Coman, Moutinho, Salomao, Ov. Perianu, Cl. Belu
Antrenor: Bogdan Andone
Absenți: Momcilovici, Cl. Belu, Al. Stan, Pintilii, Moruțan, M. Roman I, Gnohere, Vlad (accidentați)

Stadion: Municipal, Sf. Gheorghe
Arbitru: Iulian Călin / Asistenți: Vladimir Urzică, Florin Păunescu

S-a umplut stadionul

Interesul pentru acest meci a fost unul enorm: fanii covăsneni au luat cu asalt stadionul și au umplut stadionul la meciul din această seară.

 

Vezi AICI programul etapei #2 din Liga 1 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.