Liga 1

DINAMO // Ioan Andone analizează situația de la Dinamo: „Asta a fost cea mai mare greșeală” » Ce zice despre fani și Neagoe

Dinamo - U Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 22 July 2019

Ioan Andone, managerul tehnic al celor de la FC Voluntari, a vorbit despre problemele lui Eugen Neagoe și despre situația complicată de la echipa roș-albă.

„Dinamo trebuie să aibă o strategie. Să spună «3 ani nu ne mai interesează nimic, nici play-off, nici play-out. Vrem să ne salvăm de la retrogradare și să facem o echipă de viitor. Restul nu mai contează».

Nu e posibil ce fac fanii lui Dinamo! Și mie mi-au cerut demisia. Indiferent de ce va fi, ei vor fi contra. Dacă pleacă Negoiță și vine Țiriac, ei tot vor protesta. Acum nu poți avea dialog cu ei. Poate peste 2-3 ani când echipa va avea rezultate. Altfel nu se poate.

Cea mai mare greșeală a fost desființarea echipei secunde. Era bine s-o ții în Liga 3, mai trimiteai jucători acolo. Uite, pe Ion Gheroghe, care acum e la Voluntari, cei de la Dinamo nici nu l-au pregătit. Nu l-au luat în cantonament. Când faci lotul pentru cantonament, poți să iei câțiva juniori, nu-ți interzice nimeni asta.”, a declarat Ioan Andone la Pro X.

Citește și:

Eugen Neagoe, pauză 6 luni?! Dinamo pare obligată să-și caute antrenor » 6 nume de posibili tehnicieni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.