Liga 1

OFICIAL FC Hermannstadt l-a adus cu Romario Pires: „Sper să rezolvăm problemele din defensivă”

Romario Pires

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 22 iulie 2019

FC Hermannstadt s-a întărit cu mijlocașul brazilian cu Romario Pires. Fostul jucător al Astrei a semnat pe 2 ani și va încasa 5.000 de euro pe lună.

Hermannstadt continuă campania de achiziții. Și i-au adus antrenorului Costel Enache un jucător pe care acesta l-a pregătit la Astra, sezonul trecut, și l-a cerut încă de la instalarea sa în funcție: Romario Pires.

„L-am fi luat mai demult, dar a trebuit să așteptăm până și-a încheiat conturile cu giurgiuvenii", a explicat pentru Gazetă președintele Teodor Birț. Romario este deja a 18-a achiziție a acestei veri la Sibiu.

Jucătorul brazilian în vârstă de 30 de ani a semnat un contract pe doi ani și, potrivit surselor Gazetei, va încasa 5.000 de euro pe sezon. În România, el a mai jucat la Gloria Bistrița și la Petrolul. 

„Cu Romario Pires sper să rezolvăm problemele din defensivă. Să nu mai primim goluri așa de ușor” Teodor Birț, președinte Hermannstadt

6 goluri au încasat sibienii în primele două etape de campionat: 4 de la FCSB, două de la Gaz Metan

Brazilianul Romario Pires a început fotbalul la Botafogo, iar de-a lungul carierei a evoluat pentru Olaira, Duque de Caxias, Marcillio Dias, Gloria Bistrița, Petrolul, Maccabi Netanya, Maccabi Haifa, Maccabi Petah Tikva și Astra.

Citește și:

Costel Enache, ieșire fără precedent: „Poate mă vedeți agresiv, dar am fost adus la extrem! Parcă sunt din altă clasă socială”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.