Europa League

Gică Popescu nu se încumetă să se gândească la adversara din turul 3: „Sunt precaut. Vrem măcar un egal în Belgia, cu Gent”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 22 July 2019

Gică Popescu, președintele Viitorului, n-a vrut să vorbească despre eventuala adversară din turul 3 preliminar al Europa League, care poate fi câștigătoarea dintre AEK Larnaca (Cipru) și Levski Sofia (Bulgaria).

Oficialul Viitorului e cu gândul la prima partidă din turul 2 preliminar din Europa League cu Gent (Belgia).

„Sunt precaut să fac comentarii legate de echipa pe care am putea s-o întâlnim în turul 3. Deocamdată jucăm cu Gent.

Am avut dezavantajul că până acum 2-3 zile n-am știut că vom juca cu Gent. Noi ne-am cumpărat bilete pentru meciul cu Antwerp, apoi am aflat că vom juca împotriva lui Gent. Trebuie să ne adaptăm. Gent e o echipă cu o mai bună experiență decât a noastră. Pentru noi și un egal cu Gent e pozitiv”, a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport.

AEK Larnaca, vicecampioana Ciprului, a intrat direct în turul II al Europa League. Bulgarii de la Levski, câștigătoarea play-off-ului pentru Europa League din sezonul trecut al primei ligi din Bulgaria, au trecut în primul tur preliminar de slovacii de la Ruzomberok, 2-0 în ambele manșe.

  • FCSB îi înfruntă în turul II pe armenii de la Alashkert. Dacă trece, joacă mai departe cu Mlada Boleslav (Cehia) sau Ordabasy (Kazahstan).
  • Viitorul joacă în turul II cu Gent.  Dacă trece, joacă mai departe cu AEK Larnaca (Cipru) sau Levski Sofia (Bulgaria)
  • CS Universitatea înfruntă în turul II pe Honved. Dacă trece, joacă mai departe cu AEK Atena (Grecia)
  • Dacă e eliminată de Maccabi Tel Aviv din preliminariile Ligii, CFR Cluj va juca în turul III preliminar al Europa League cu SP Tre Penne (San Marino) sau Suduva (Lituania).

Citește și:

TRAGERE EUROPA LEAGUE // FCSB, CS Universitatea Craiova și Viitorul au avut noroc la tragerea la sorți pentru turul III preliminar! Oltenii au cel mai greu adversar

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.