Europa League

Bogdan Pătrașcu o voia pe Viitorul în turul 3 și a primit-o: „Ne doream asta” + Pista Denis Alibec la Levski rămâne deschisă

Bogdan Pătrașcu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 iulie 2019

Bogdan Pătrașcu, 39 de ani, șeful scouterilor de la Levski Sofia, spune că abia aștepta ca echipa sa să întâlnească o formație românească. Bulgarii pot da peste Viitorul în turul 3 din Europa League dacă vor învinge pe AEK Larnaca, iar trupa lui Gică Hagi va trece de Gent.

„Chiar mi-am dorit să jucăm cu o echipă românească, mai ales că e aici aproape de noi. Viitorul a crescut foarte mult, e o echipă de temut cu jucători tineri, de perspectivă”, a declarat Bogdan Pătrașcu la TV Digi Sport.

Pătrașcu susține că sunt șanse ca Denis Alibec să ajungă la Levski în perioada următoare: „A fost un interes pentru Alibec. Noi mai avem nevoie de 2-3 jucători. Până pe 31 august orice pistă e deschisă, chiar și cea cu Denis Alibec. Am avut noroc că până acum am adus jucători liberi de contract”.

  • FCSB îi înfruntă în turul II pe armenii de la Alashkert. Dacă trece, joacă mai departe cu Mlada Boleslav (Cehia) sau Ordabasy (Kazahstan).
  • Viitorul joacă în turul II cu Gent.  Dacă trece, joacă mai departe cu AEK Larnaca (Cipru) sau Levski Sofia (Bulgaria)
  • CS Universitatea înfruntă în turul II pe Honved. Dacă trece, joacă mai departe cu AEK Atena (Grecia)
  • Dacă e eliminată de Maccabi Tel Aviv din preliminariile Ligii, CFR Cluj va juca în turul III preliminar al Europa League cu SP Tre Penne (San Marino) sau Suduva (Lituania).

Citește și:

TRAGERE EUROPA LEAGUE // FCSB, CS Universitatea Craiova și Viitorul au avut noroc la tragerea la sorți pentru turul III preliminar! Oltenii au cel mai greu adversar

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.