Europa League

Gică Popescu acuză discriminarea UEFA: „Măcar echipa campioană și locurile 2-3 să aibă acces mult mai ușor către grupele Ligii”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 22 July 2019

Gică Popescu, președintele Viitorului, a comentat strategia UEFA, criticată și de Gică Hagi în trecutul recent.

„Noi trebuie să jucăm trei tururi preliminare, iar locul 4 din Spania intră direct în grupe. Este discriminare din partea UEFA, dar nu avem ce să facem. Nu e normal să se facă această discriminare între echipele din Est și cele din Vest. 

România face parte din UE, are drepturi depline și nu înțeleg discriminarea. Nu spun să fim la nivelul celor de afară, dar măcar echipa campioană și locurile 2-3 să primească un program prin care să aibă acces mult mai ușor către grupe”, a spus Gică Popescu la TV Digi Sport.

  • Viitorul joacă în turul II  al Europa League cu Gent (Belgia).  Dacă trece, joacă mai departe cu AEK Larnaca (Cipru) sau Levski Sofia (Bulgaria). Prima manșă cu Gent va fi joi, de la ora 21:30. Returul e la Ovidiu, pe 1 august. 

„Până nu creștem bugetele, o să avem doar speranța. Vrem și noi în grupele europene și, cu tot respectul, pe ușa UEFA scrie fair-play. Nu vă înțeleg de ce nu susțineți cauza României! ”
Gică Hagi

FCSB și Viitorul au avut noroc la tragerea la sorți pentru turul III preliminar! CS Universitatea Craiova are cel mai dificil adversar

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.