Liga 1

SEPSI - FCSB 0-0 // Bogdan Andone a răbufnit: „Nu știu ce interese au unii, dar nu e normal să nu fim protejați deloc!” » Ce l-a nemulțumit pe antrenor

Bogdan Andone // foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 iulie 2019

SEPSI - FCSB 0-0 // Bogdan Andone (44 de ani) a tras concluziile după remiza înregistrată de roș-albaștri, 0-0 pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

„După primele 15-20 de minute, băieții au pus stăpânire pe joc și meciul s-a jucat la o singură poartă. Din nefericire, n-am reușit să marcăm. E un plus că n-am primit gol. Cei de la Sepsi au avut două contraatacuri, nimic special în rest. Am avut și o bară, dar n-am reușit să înscriem. Până la urmă, sunt bucuros că jucătorii mei și-au dorit să câștige. Au dominat copios, dar jucătorii n-au reușit să înscrie. N-am ce să le reproșez, am avut situații mari, chiar în ultimele minute de joc.

Bălașa n-are ritm de joc, Dennis Man a venit de la echipa națională de tineret, e vorba de o oboseală musculară. Încercăm să-i protejăm cât putem pe jucători. Am unii jucători care nu sunt la capacitate maximă, sunt doar la 50%”, a mărturisit tehnicianul roș-albaștrilor. 

„Nu e normal să nu fim protejați deloc!”

Bogdan Andone și-a exprimat apoi nemulțumirile cu privire la faptul că FCSB a disputat partida cu Sepsi lunea, cu doar trei zile înaintea meciului cu Alashkert din turul II al preliminariilor Europa League. 

„Ne așteaptă o deplasare lungă, nu înțeleg de ce am jucat cu Sepsi luni seara când noi vom avea o deplasare lungă în Armenia. Când să ne mai odihnim? Nu știu ce interese au unii, nu e normal să n-avem liniște și să nu fim protejați deloc”, a spus Andone, la Look Sport.

„Salomao e un jucător cu calități foarte bune, de asta l-am și adus. E un jucător care ne va ajuta foarte mult atunci când va fi pus la punct fizic”
Bogdan Andone, despre Diogo Salomao, trimis în teren în minutul 71 

Vezi aici toate detaliile de la meciul Sepsi - FCSB 0-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.