Liga 1

SEPSI - FCSB 0-0 // Florin Tănase, în formă la interviul de după meci: „A jucat Sepsi ceva azi?!” + „Așa m-a făcut mama, polivalent”

SEPSI - FCSB 0-0 // Florin Tănase

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 iulie 2019

Florin Tănase (24 de ani) i-a ironizat pe adversari după remiza de la Sfântu Gheorghe, 0-0 cu Sepsi, în cadrul etapei a doua a Ligii 1.

Vezi AICI desfășurarea partidei, VIDEO+FOTO

Căpitanul FCSB-ului este de părere că echipa lui Bogdan Andone a dominat partida, iar Sepsi nu a existat pe teren.

„Am avut ocazii, nu le-am fructificat și s-a terminat 0-0. A jucat ceva Sepsi azi? Au avut o ocazie pe o greșeală a noastră, dar atât. E o echipă mică, una care se închide. Noi am greșit că nu am marcat. Dacă era vorba despre oboseală, nu ne cream nicio ocazie. Sperăm ca la următoarele meciuri să fructificăm ocaziile.

Salomao a intrat foarte bine, este un jucător valoros, cu siguranță ne va ajuta foarte mult”, a spus Florin Tănase, la Look Sport.

Întrebat cum reușește să acopere mai multe posturi în teren, Florin Tănase a răspuns încrezător: „Așa m-a făcut mama, polivalent. Încerc să joc bine pe orice poziție. Și de jucători depinde dacă pot să joace”.

„Am avut multe ocazii, trebuia să înscriem 2-3 goluri, dar ăsta e fotbalul, nu avem ce să facem. Nu contează postul, trebuie să joc cât mai bine și să îmi ajut echipa. Apărarea eu zic că a mers bine, pentru că nu a luat gol. Trebuia să înscriem și să plecăm cu cele trei puncte de aici. Eu mă simt cel mai bine când joc din trei în trei zile, așa te simți fotbalist, când joci meciuri oficiale”
Ovidiu Popescu, FCSB

VEZI ȘI:

SEPSI - FCSB 0-0 // Fază controversată în repriza a doua: covăsnenii au cerut penalty în minutul 65

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.