Box

EXCLUSIV Ronald Gavril luptă sâmbătă sub ochii lui Floyd Mayweather: „Va fi un meci exploziv” » Antena 3 ar putea transmite meciul

Articol de Alin Grigore  —  marți, 23 iulie 2019

Pugilistul român Ronald Gavril (33 de ani) va lupta cu americanul Vaughn Alexander (33 de ani) pe 27 iulie, într-un meci programat pe durata a 10 reprize, care va avea loc la Royal Farms Arena din Baltimore.

„Vă garantez că va fi un meci bun. Alexander e foarte puternic și nu face niciodată pasul înapoi. O să fie un meci exploziv. Promoterul galei a ales acest adversar cu care să lupt. Sigur va fi prezent la meci și Floyd. Acum sunt în cantonament la New York, în Bronx”, a declarat Ronald Gavril pentru GSP.ro.

Conform sportivului român, gala ar putea fi transmisă și în România: „Sper ca meciul să fie transmis și în România. Din câte știu, Antena 3 negociază cu cei de la Showtime pentru a transmite meciul live și acasă”.

Main event-ul galei de sâmbătă este meciul dintre americanul Gervonta Davis și panamezul Ricardo Nunez, pentru titlul WBA la categoria super-pană.

Ronald „The Thrill” Gavril n-a mai luptat din decembrie, când s-a impus prin KO tehnic în fața lui Antowyan Aikens. De-a lungul carierei a luptat de două ori pentru titlul mondial WBC, pierzând de fiecare dată în fața americanului David Benavidez.

19 victorii a strâns Ronald Gavril la profesioniști (15 KO) și 3 înfrângeri

14 victorii,(9 KO) și 3 eșecuri are Vaughn Alexander

Citește și:

Alți doi pe lista pentru Tokyo » Înotătorul Daniel Martin și atleta Claudia Bobocea merg la Jocurile Olimpice din 2020

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.