Liga 1

Gigi Becali continuă negocierile pentru Bradley de Nooijer: „Am ajuns la 850.000 de euro cu el”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 23 July 2019

Transferul lui De Nooijer a revenit în prim plan pentru Gigi Becali. Remiza înregistrată de FCSB în a doua etapă a Ligii 1, 0-0 cu Sepsi, a readus în discuții problemele de lot pe care le au în acest moment roș-albaștrii.

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a declarat aseară, imediat după meci, că negociază în continuare pentru Bradley de Nooijer (21 de ani, fundaș stânga), fotbalistul Viitorului.

„Stai să vedem cu De Nooijer. Nu îmi convine nici mie situația în care suntem. Mă gândesc dacă să mai dau bani. Am ajuns la 850.000 de euro cu el”, a declarat Becali la TV Digi Sport.

Bogdan Andone, antrenorul vicecampioanei României, a fost nevoit din nou să improvizeze cu Sepsi, mai ales în defensivă. L-a folosit pe Ovidiu Popescu (25 de ani, mijlocaș central) pe poziția de fundaș dreapta, iar pe Mihai Bălașa (24 de ani, fundaș central) din nou pe postul de apărător stânga. 

1.800.000 € este cota de piață a lui de Nooijer, conform Transfermarkt

66 de meciuri are Bradley pentru Viitorul, reușind pentru echipa lui Gheorghe Hagi 7 pase decisive

 Citește și:

Gigi Becali, dialog aprins cu Ion Crăciunescu: „Mentalitate de C.A.P.!” / „Luați-o mai încet, că nu sunt dus la Biserică!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.