Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Ionuț Chirilă la Dinamo? Florin Prunea a răspuns tranșant la GSP Live

Ionuț Chirilă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 iulie 2019

Florin Prunea (50 de ani), managerul general al lui Dinamo, a oferit detalii despre instalarea noului antrenor al echipei. Prunea exclude vehement numirea lui Ionuț Chirilă, 53 de ani, cel care e favoritul fanilor în sondajul găzduit de GSP.ro. 

 

„Avem discuții cu mai mulți antrenori, vom vedea ce decizie vom lua. Mangia, Bonetti și Uhrin sunt antrenori foarte buni, dar nu doar cei trei sunt pe listă.

Ionuț Chirilă e apreciat de suporteri, a crescut o generație de excepție, dar nu se pune problema ca el să vină. L-am avut la Iași, îl cunosc, îl apreciez. Știe foarte bine de ce a plecat de la Iași, nu i-am căutat eu nod în papură. A fost vorbă de lipsa de rezultate”, adăugat Prunea.  

Prunea și Ionuț Chirilă au colaborat în 2014 la, Poli Iași. Fostul portar a jucat un rol determinant în plecarea antrenorului, care l-a acuzat apoi în presă pe Prunea că a uneltit destuituirea sa. 

7 echipeechipe are Ionuț Chirilă în CV: Electromagnetica, Focșani, Jiul, UTA, Chiajna, Poli Iași și Târgu Mureș

Chirilă a acordat ieri un amplu interviu pentru GSP.ro, în care a explicat, cu lux de amănunte, motivele pentru care Ionuț Negoiță ar trebui să recurgă la serviciile sale. Citește interviul integral AICI!

Vezi și: EXCLUSIV Ionuț Chirilă, favorit în sondajul GSP: „De 20 de ani aștept! Nu cred că fanii nu-l vor susține pe omul care l-a inventat pe Cătălin Hîldan”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.