Liga 1

Florin Tănase îl atacă pe arbitrul Iulian Călin: „Acesta e stilul de arbitraj românesc. De-aia avem crampe!”

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 iulie 2019

Florin Tănase (24 de ani, mijlocaș ofensiv) s-a declarat nemulțumit de prestația arbitrului Iulian Călin (32 de ani) din partida Sepsi - FCSB 0-0.

Căpitanul roș-albaștrilor, cel care a primit nota 7 cu Sepsi, cea mai mare de la FCSB, în caseta tehnică din Gazetă, a fost nemulțumit de modul în care Călin a condus jocul de aseară, fiind de părere că meciul a fost foarte fragmentat de către „centralul” partidei. 

„Întrerupe jocul la două minute. După, ne mirăm că mergem în Europa și avem crampe, cârcei. Dacă arbitrul întrerupe jocul mereu, normal că nu ai ritm de joc, intensitate. Acesta e stilul de arbitraj românesc!”, a spus jucătorul la interviurile de după meci.

Iulian Călin a fost notat tot cu 7 de GSP. 

Următoarea partidă pentru FCSB este în prima manșă din turul 2 preliminar al Europa League, împotriva lui Alashkert (Armenia), joi, 25 iulie, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

„În Armenia vom merge să facem un meci cât mai bun, mergem să câștigăm, nu va fi cu siguranță ușor deloc. Armenii sunt agresivi, cu calitate pe atac, dar mergem să învingem” Bogdan Andone, antrenor FCSB

Citește și:

SEPSI - FCSB 0-0 // VIDEO Gigi Becali, contrat de Bogdan Andone » Antrenorul îi reproșează o decizie: „E normal să fiu îngândurat”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.