Stranieri

EXCLUSIV Știm ce a făcut Gabi Tamaș în ziua în care a fost dat dispărut de Hapoel Haifa! » Anamaria Prodan și Dan Alexa, implicați

Articol de Costin Ștucan  —  marţi, 23 iulie 2019

Gabi Tamaș (35 de ani) a fost dat dispărut de clubul Hapoel Haifa în ziua de 21 iulie, când nici nu s-a prezentat la antrenamentele echipei. GSP a aflat motivul pentru care fundașul a refuzat să se alăture echipei.

Conform surselor GSP, Tamaș a fost duminică la hotelul lui Ioan Niculae din Venus (Constanța), alături de impresarul Anamaria Prodan, pentru a negocia direct trecerea sa la Astra.

Deși fundașul tocmai și-a prelungit contractul cu Hapoel Haifa, acesta s-ar fi înțeles cu patronul giurgiuvenilor și nu va mai pleca alături de formația israeliană.

Venirea lui Tamaș e unul dintre motivele care l-au împins pe Dan Alexa să revină asupra deciziei de a-și da demisia de la cârma Astrei. Tehnicianul vrea să continue, fiind sigur că Tamaș poate acoperi golul din apărarea echipei sale.

Anamaria Prodan a refuzat să răspundă concret întrebărilor GSP pe această temă. 

„E adevărat, suntem în negocieri cu Gabi Tamaş. E un jucător pe care mi-l doresc foarte mult şi sunt convins că ne va ajuta enorm” Dani Coman, pe 15 iulie

Tamaș a jucat de-a lungul carierei pentru echipe precum FC Brașov, Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion, CFR Cluj, Doncaster Rovers, Watford, FCSB, Cardif City și Hapoel Haifa.

300.000 €e cota de piață a lui Gabi Tamaș

Hapoel, echipa lui Gabi Tamaș, a jucat luni un meci amical cu Rapid, pe stadionul din Regie, scor 3-3, în care giuleștenii și-au prezentat lotul pentru Liga 2. Gabi Tamaș n-a fost la meci. (Detalii AICI)

Citește și:

EXCLUSIV UPDATE Dat dispărut de Hapoel, Gabi Tamaș a dat primul semn de viață: „Spuneți-i soției că sunt bine”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.