Publicitate

CFR Cluj, încă un pas spre grupele Ligii? Cotă 70 pentru o victorie cu Maccabi Tel-Aviv!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 23 July 2019

CFR Cluj și Maccabi Tel-Aviv se vor întâlni miercuri, de la ora 21:00, în prima manșă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.  

Campioana României pare să își fi reintrat în ritm, după un start ratat de sezon. Ardelenii vin după primele două victorii ale stagiunii, 3-1 cu Astana și 4-1 cu Clinceni. Urmează o confruntare vitală pe teren propriu cu Maccabi Tel-Aviv pe care CFR Cluj e obligată s-o câștige pentru a avea prima șansă la calificarea în turul 3.  

Dacă echipa lui Dan Petrescu are deja cinci meciuri în picioare în acest sezon, campioana Israelului a apucat să joace unul singur. Maccabi a câștigat Supercupa, 1-0 cu Bnei Yehuda, într-o partidă pe care a controlat-o, însă a reușit cu greu să spargă defensiva adversă. Adversara CFR-ului a căzut fizic pe final de meci și e de așteptat să aibă probleme și la Cluj. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 70 pentru victoria CFR-ului! (detalii AICI!)   
 

  • CFR are o singură înfrângere în ultimele 17 meciuri acasă, 1-3 cu Astra, în Cupa României;
  • În sezonul trecut din EL, Maccabi a obținut doar trei egaluri și o înfrângere în deplasare;
  • În ultimele 22 de deplasări oficiale, Maccabi a pierdut un singur meci, 0-1 cu Bnei Yehuda;
  • 10 goluri a marcat CFR în ultimele patru meciuri oficiale.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria CFR-ului a fost mărită la 70, în loc de 2.00. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 350 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.