Liga 1

Gigi Becali nu e de acord cu Hagi și Popescu: „Sunt ăia proști să nea dea cadouri cum vor ei? Noi jucăm cu niște șchiopi!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 iulie 2019

 Gigi Becali (61 de ani) a comentat declarațiile făcute de Gică Popescu, președintele celor de la Viitorul, care a afirmat că nu este de acord cu faptul că nicio echipă din Liga 1 nu se califică direct în grupele Ligii Campionilor.

„Banii contează la fotbal! Că zicea și Gică Popescu că nu-i corect. Jucăm preliminarii și ne dă UEFA un milion de euro dacă ajungem în play-off. Și noi jucăm cu niște șchiopi.

Noi luăm jucători liberi de contract, le dăm 2-3000 € pe lună și să ne dea UEFA direct 30 de milioane de euro în Liga Campionilor? Sunt ăia proști să ne dea nouă cadouri cum vrea Gică Popescu? Să ne dea ce merităm, aia să ne dea”, a declarat Becali la TV Digi Sport.

CE SPUNEA POPESCU

„Baciul” este contrariat de metodele UEFA, acuzând forul european de discriminare.

„Noi trebuie să jucăm trei tururi preliminare, iar locul 4 din Spania intră direct în grupe. Este discriminare din partea UEFA, dar nu avem ce să facem. Nu e normal să se facă această discriminare între echipele din Est și cele din Vest.

România face parte din U.E., are drepturi depline și nu înțeleg discriminarea. Nu spun să fim la nivelul celor de afară, dar măcar echipa campioană și locurile 2-3 să primească un program prin care să aibă acces mult mai ușor către grupe", declara Gică Popescu.

ACEEAȘI PĂRERE O ARE ȘI GHEORGHE HAGI

„Din creion, UEFA ne-a sărăcit și i-a îmbogățit pe alții. Campioana României să nu se ducă în grupele Europa League sau în Champions League?

Ca să vină 30 de milioane de euro anual și la noi, nu numai în Franța și în Spania să se ducă 200 de milioane pe sezon! Și nouă, nimic! Când se vând drepturile TV ale Champions League, se vând pentru fiecare țară! Și România contribuie cu o sumă foarte mare, corelată cu mărimea țării!”, declara Gică Hagi acum câteva săptămâni într-un interviu exclusiv pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Gigi Becali, dialog aprins cu Ion Crăciunescu: „Mentalitate de C.A.P.!” / „Luați-o mai încet, că nu sunt dus la Biserică!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.