Liga 1

EXCLUSIV Ionuț Chirilă, apărat în fața lui Cornel Dinu de copilul lui de suflet: „E total deplasat să iei meritele unui om”

Articol de Sebastian Culea  —  Tuesday, 23 July 2019

Lică Laurențiu (43 de ani) se numără printre fotbaliștii produși de Dinamo la mijlocul anilor '90, căpitan al echipei într-o generație din care au mai făcut parte Tararache, Cătălin Hîldan, Florentin Petre sau Dinu Cezar.

Fostul fundaș central a marcat pentru Dinamo golul doi în duelul cu Trabzonspor, 3-3, din sezonul 1994-1995 al fostei Cupe UEFA. Acesta a sărit în apărarea lui Ionuț Chirilă după declarațiile lui Cornel Dinu în care l-a acuzat pe antrenor de impostură, susținând că Piți Varga ar fi cel care a pus bazele acelei generații.

„Cu tot respectul pentru Cornel Dinu, mă simt responsabil să spun adevărul, iar ceilalți colegi din generația mea îl pot confirma. Ionuț Chirilă a fost un antrenor extrem de pasionat, iar selecția a făcut-o el în proporție de 100%.

Eu am fost din prima zi acolo, timp de 8 ani în care ne-a crescut, s-a ocupat de noi în totalitate. Chirilă nu numai că a făcut selecția, făcea antrenamente individuale cu noi până seara târziu, până se oprea ultimul bec de la terenul de zgură.

Nu e nimic adevărat din ce spune Dinu, din câte îmi aduc aminte, nici nu cred că era la vremea acea în club, Vasile Anghel era președinte atunci. Nu a avut nicio treabă în perioada aia. E total deplasat să iei meritele unui om care a făcut cea mai frumoasă generație din istoria lui Dinamo”, a explicat Lică Laurențiu pentru GSP.ro, fotbalist care a evoluat în străinătate pentrru cei de la Torpedo Minsk.

„Măscăriciul ăla mai trebuie la Dinamo! Zornăie cu tot felul de tâmpenii, că el i-a descoperit pe Hîldan, pe Petre. El a antrenat o perioadă, dar selecția a făcut-o regretatul Piți Varga, iar eu și cu ceilalți din club am coordonat jucătorii” Cornel Dinu despre Ionuț Chirilă

Într-un sondaj de pe GSP.ro, la care au participat peste 30.000 de respondenți până la această oră, Ionuț Chirilă a fost votat de 24% drept varianta cea mai bună pentru preluarea băncii tehnice a lui Dinamo.

Vezi și: DINAMO // Ionuț Chirilă, favoritul în sondajul GSP pentru înlocuirea lui Neagoe, desființat de Cornel Dinu: „Măscăriciul ăla mai lipsea!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.