Liga 1

DINAMO // Avantaj Dario Bonetti! Detaliul care îl face pe italian preferatul lui Ionuț Negoiță pentru banca lui Dinamo ;)

Dario Bonetti

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 23 iulie 2019

Dinamo este în căutarea unui nou antrenor, iar italianul Dario Bonetti, 57 de ani, pare a fi marele favorit.

Dario Bonetti se luptă cu Devis Mangia și Dusan Uhrin jr. pentru postul de antrenor la Dinamo, dar are avantaj mare. La fel cum a făcut-o Mircea Rednic, și Bonetti poate împrumuta clubul cu bani.

Antrenorul are o sumă semnificativă strânsă din fotbal. Încă o mare parte din avere o are datorită soției, care provine dintr-o familie înstărită. Astfel, și el l-ar putea împrumuta pe Negoiță în cazul în care clubul ar avea nevoie de bani, așa cum a făcut Mircea Rednic.

Dario Bonetti este liber din august 2016, când a plecat de la ASA Tg. Mureș. Antrenorul a mai avut oferte de a reveni, dar a refuzat. Cea mai impresionantă propunere a venit din Ungaria, unde ar fi primit 2 milioane de euro pe an.

Suporterii îl vor

Dario Bonetti a antrenat-o pe Dinamo în două rânduri, în perioada iunie - octombrie 2009 și între aprilie și noiembrie 2012, fiind unul dintre preferații fanilor. Suporterii ar fi de acord cu revenirea lui și deja l-au contactat pe Facebook și l-au rugat să revină.

Bonetti rămâne atașat de clubul alb-roșu și nu uită perioada petrecută acolo. Pe Facebook, italianul mai are o poză cu o micuță dinamovistă, Sara, care ține un poster pe care scrie „Te iubesc, Dario”.

2 trofeea câștigat Bonetti la Dinamo: Cupa și Supercupa României în 2012

7 echipea antrenat Bonetti în carieră: Potenza, FC Spron, Gallipoli, Juve Stabia, Dinamo, naționala Zambiei și ASA Tg. Mureș

Citește și:

Dinamo și-a luat medic din PCH! Cine e înlocuitorul lui Liviu Bătineanu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.