Liga 1

DINAMO // Florin Prunea a răspuns la o întrebare-șoc: „Li s-au făcut injecții jucătorilor lui Dinamo înainte de meciuri?” » „Ai o informație corectă!”

Florin Prunea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 iulie 2019

Florin Prunea, 50 de ani, președintele lui Dinamo, a vorbit despre problemele de la Dinamo și despre doctorul Liviu Bătineanu.

Întrebat de jurnalistul Decebal Rădulescu dacă jucătorilor de la Dinamo li s-au făcut injecții pentru a nu li se face rău pe teren, Florin Prunea a răspuns evaziv. Era vorba despre ascunderea unor probleme medicale.

„În mandatul meu nu s-a întâmplat asta. Nu vreau să vorbesc despre ce a fost înaintea mea. Știu la ce te referi. Ai tu o informație. E corectă”, a declarat Prunea la TV Digi Sport.

„Pe Bătineanu îl dădeam oricum afară”

Florin Prunea a vorbit și despre plecarea medicului Liviu Bătineanu:„El nu și-a dat demisia. Nu am primit nimic. Dar oricum îl dădeam noi afară. Să nu ne apucăm să vorbim acum”. Dinamo și-a luat azi medic din PCH! Detalii AICI despre înlocuitorul lui Liviu Bătineanu.

Citește și:

EXCLUSIV Răsturnare de situație la Dinamo! Viorel Moldovan a ajuns la un acord cu roș-albii » Conducerea Chindiei a explodat: ce reproșuri i-a făcut antrenorului + Reacția lui Prunea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.