Liga 1

Ionel Dănciulescu dă de pământ cu jucătorii lui CS Universitatea Craiova: „Penibil, penibil, penibil. E jenant ce au făcut în vestiar”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 24 July 2019

Ionel Dănciulescu i-a criticat dur pe jucătorii de la CS Universitatea Craiova pentru că au pus muzică în vestiar la finalul meciului cu Dinamo, scor 0-2, în contextul în care antrenorul „câinilor” Eugen Neagoe a fost duse de urgență la spitalul Floreasca.

„Nu am fost atent, că nu mai gândeam limpede în momentele alea. Dacă au făcut lucrul acesta e grav. Penibil, penibil, penibil. E absolut jenant dacă au făcut lucrul acesta”, a spus Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al „câinilor”, la TV Digi Sport.

„E muzică în vestiar, dar doar în seara asta ne bucurăm, pentru că joi ne așteaptă un meci greu în Europa” Alex Cicâldău la finalul meciului

Eugen Neagoe (51 de ani) poate răsufla ușurat. E în afara oricărui pericol după infarctul ventricular minor suferit duminică, iar în scurt timp va părăsi spitalul. Acesta a leșinat în timpul primei reprize a meciului cu Craiova și a fost transportat de urgență la spitalul Floreasca.

Citește și:

DINAMO // EXCLUSIV Situația la zi a lui Eugen Neagoe: ultimele detalii de la spital + când își reziliază contractul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.