Europa League

ALASHKERT - FCSB / Ajutor divin de la UEFA! Meciul va fi arbitrat de un profesor de religie

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  miercuri, 24 iulie 2019

Partida dintre Alashkert și FCSB din turul 2 preliminar al Europa League va fi arbitrată de un profesor de religie.

  • Jurnalistul Gazetei Sporturilor Andrei Crăițoiu se află în Erevan (Armenia) de unde transmite cele mai noi informații legate de partida dintre Alashkert și FSCB.
  • Meciul Alashkert - FCSB va avea loc joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Protv.

Irlandezul Robert Harvey va fi la centru la partida Alașkert - FCSB din manșa tur a turului 2 preliminar din Europa League. Harvey va fi ajutat de Wayne McDonnell și Mark Gavin, în timp ce al patrulea arbitru a fost ales Bernard Connolly.

„Rob”, așa cum este strigat de prieteni și restul colegilor din Irlanda, are 30 de ani și s-a născut pe 9 septembrie 1988 la Dublin. Acesta predă religie, dar și limba engleză la Castleknock College. Școala este înființată în 1835 și este una dintre școlile dedicate în exclusivitate băieților.

S-a angajat la această unitate de învățământ în ianuarie 2014, după ce-a mai predat la mai multe școli din Dublin. "Centralul" e pasionat de citit, îi place să stea mult cu familia, iar atunci când timpul îi permite merge la concerte.

Până acum, Robert a mai condus alte 3 meciuri din preliminariile Europa League: Levski Sofia - Vaduz, Mariupol - Djurgarden și Valur - Ventspils. În întreaga carieră are 137 de meciuri conduse în care a arătat aproape 600 de cartonașe galbene și și doar 22 roșii.

ALAȘKERT - FCSB

Joi, 20:00, Pro TV
Arbitru: Robert Harvey (Irlanda)
Asistent 1: Wayne McDonnell (Irlanda)
Asistent 2: Mark Gavin (Irlanda)
Al 4-lea arbitru: Bernard Connolly (Irlanda)
Observator UEFA arbitri: Lassin Isaksen (Insulele Feroe)
Delegat UEFA: Vakhtang Bzikadze (Georgia)

I-a mai arbitrat un profesor de religie

Scoațianul William Collum care a condus partida Rapid Viena - FCSB din play-off-ul Europa League din sezonul trecut era și el tot profesor de religie. Collum e profesor la Cardinal Newman High School din Bellshill.

„Sunt o persoană creștină. Nu cred că cineva îmi poate pune la îndoială vreodată onestitatea”, spune William. În urmă cu 7 ani, scoațianul primise amenințări cu moartea prin e-mail. Poliția a preluat cazul și a făcut o anchetă pentru depistarea persoanelor. S-a descoperit că una dintre ele era chiar o elevă de la o școală la care el preda!

Vezi și:

EXCLUSIV VIDEO+FOTO Tănase și Coman stau în cel mai mare hotel, situat în centrul Erevanului » Cum arată camerele jucătorilor și a lui Bogdan Andone

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.