Liga 1

Ionel Dănciulescu, interimar la Dinamo? Viorel Moldovan atârnă de o clauză! » Ioan Andone nu vrea să audă de club

Articol de Eduard Apostol, Alin Grigore  —  miercuri, 24 iulie 2019

Varianta Viorel Moldovan la Dinamo atârnă de o clauză! „Câinii” vor să apeleze la soluția Ionel Dănciulescu, care ocupă acum funcția de director sportiv al clubului!

„Moldovan e sub contract cu Chindia și e în programul echipei. Are contract până la 30.06.2020. E antrenorul Chindiei și pregătește meciul pentru etapa următoare de la Craiova”, a declarat Marcel Ghergu, președintele Chindiei, pentru GSP.ro.

La mijloc ar fi o clauză de 100.000 de euro pe care o are Viorel Moldovan la Chindia.

Ionuț Negoiță nu e dispus să achite această sumă de bani pentru a rupe contractul dintre Moldovan și nou-promovată, astfel antrenorul ar rămâne în continuare la Târgoviște.

Ionel Dănciulescu: varianta de rezervă

Dinamo ar putea reactiva o soluție din propria casă. Oameni apropiați grupării dinamoviste spun că Ionel Dănciulescu ar putea fi o soluție urgentă imediată și de bun augur pentru echipa din Ștefan cel Mare.

Ionel Dănciulescu a fost apreciat de-a lungul timpului de echipă. Rămâne ca șefii dinamoviști să se gândească ce vor face. Jucătorii încă se antrenează cu staff-ul lui Eugen Neagoe.

andone nu vrea să audă de dinamo

Ioan Andone era următoarea țintă a roș-albilor, însă managerul de la FC Voluntari spune că nici nu vrea să audă de o venire la Dinamo.

„N-am fost contactat de nimeni de la Dinamo și nici n-aș vrea să vin în acest moment acolo. N-ați văzut și dumneavoastră ce e acolo? Eu sunt manager la Voluntari și vreau să rămân aici”, a spus și Andone.

Citește și:

DINAMO // Trădările i-au ruinat pe „spartani” » Momentul exact care a schimbat totul la Dinamo: „De banii ăștia să vă luați lumânări!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.