Liga 1

EXCLUSIV Cornel Dinu îl vrea pe Dănciulescu în locul lui Neagoe la Dinamo + Reacție ironică la adresa lui Ionuț Negoiță

Articol de Eduard Apostol, Alin Grigore  —  miercuri, 24 iulie 2019

Cornel Dinu a comentat eventuala venire a lui Ionel Dănciulescu la cârma lui Dinamo în locul lui Eugen Neagoe și spune că ar fi cea mai bună soluție în acest moment.

„În momentele dificile cluburile cu tradiție, vezi cazuri celebre precum Real Madrid, Barcelona, grupările englezești, își pun soluții din casă pe care le cunosc, mai ales că le au.

În momentele acestea de grea încercare la Dinamo sunt oameni care știu meserie precum Florin Prunea (n.r. președinte), Ionel Dănciulescu (n.r. director sportiv), Ionel Culina (n.r. ofițer de presă) și Bogdan Bălănescu (n.r. director general), ultimul cu mențiunea să se ocupe doar de contracte și de relația cu FRF, chestiuni pe care le face foarte bine.

Restul, să mă ierte Dumnezeu, Marius Iorga (n.r. șeful scouterilor), George Trandafir (n.r. organizator competiții) și cine o mai fi vremelnic pe acolo...”, a spus Dinu pentru GSP.ro.

„Mister” a continuat și a aruncat o ironie la adresa patronului Ionuț Negoiță:

„Ca distrugerea să fie completă, la cât cunoaște fotbal și clubul Dinamo, domnul Negoiță ar putea să-l pună și pe unul care e atent dacă n-a plecat clientul acasă cu cheia de la camera de hotel sau care are grijă să fie schimbate cearșafurile”.

Citește și:

Ionel Dănciulescu, interimar la Dinamo? Viorel Moldovan atârnă de o clauză! » Ioan Andone nu vrea să audă de club

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.