Liga Campionilor

CFR CLUJ - Maccabi Tel Aviv / Cum se prezintă Michael Pereira, jucătorul venit să ia al 3-lea titlu la rând cu CFR Cluj: „E cea mai bună echipă din România”

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 24 July 2019

CFR Cluj joacă astăzi cu Maccabi Tel Aviv, iar înaintea partidei Michael Pereira, 31 de ani, a vorbit cu presa. Acesta este unul dintre cei aduși în această vară în Gruia, mijlocașul francez fiind o soluție de a întări echipa în perspectiva duelului pentru a cuceri al treilea titlu de campion la rând și pentru un parcurs cât mai lung în cupele europene.

  • CFR Cluj - Maccabi se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport și TV Digi Sport

Diseară, CFR Cluj are meci cu Maccabi Tel Aviv de la ora 21:00, în prima manșă a turului II preliminar din Champions League. Francezul vrea ca echipa sa să treacă și de această dublă și să continue în UCL, următorul adversar fiind mai puternic, este vorba de Celtic Glasgow.

„Sper să câștigăm meciuri, să luăm campionatul din nou, iar eu să am un rol important în echipă în cupele europene. Eu sunt un jucător de bandă, dar pot evolua și în centrul terenului. Stilul meu de joc este vertical, îmi place să intru în combinații cu coechipierii”, a dezvăluit Michael.


Fotbalistul este încântat de colaborarea cu Dan Petrescu:
„După mulți ani în Spania și Turcia, am decis să vin la CFR pentru că este cea mai bună echipă din România și m-a atras acest lucru. Dan Petrescu mi-a spus că îi place faptul că am jucat la toate cluburile unde am fost, că are nevoie de astfel de jucători cu mentalitate de învingători”.


Michael Pereira

 Citește și:

CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV // VIDEO Dan Petrescu, noi detalii despre George Țucudean: „Una e la sală, alta pe teren” » Când revine golgeterul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.