Tenis

Simona Halep are o armă secretă! Daniela Hantuchova o dezvăluie: „Darren Cahill îi numește soț și soție” :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 iulie 2019

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a fost lăudată de slovaca Daniela Hantuchova (36 de ani). Fosta semifinalistă de la Australian Open a vorbit despre oamenii care au influențat performanțele româncei.

„Să nu uităm de Teo Cercel. Colaborează încă de la juniori. Darren Cahill chiar chiar glumește cu ei, le spune că sunt ca un soț și o soție. Teo are un rol crucial în tot ce se întâmplă cu Simona. El este eroul nevăzut și nu trebuie să îi luăm din merite”, a declarat Hantuchova, conform ziare.com.

„Trei erori neforțate în finala Wimbledon! Ce poți să mai spui după asta? Simona îmi este o prietenă apropiată. Știu cât de mult a muncit să ajungă aici. Va deveni din ce în ce mai bună”Daniela Hantuchova
 

Cine este Hantuchova

Daniela Hantuchova (36 de ani) este o jucătoare slovacă retrasă din activitate în 2017. Cea mai mare performanță din carieră este semifinala din 2008 de la Australian Open. Daniela a mai atins sferturile de finală și la Wimbledon și US Open.  

Hantuchova a rămas aproape de tenis și după retragere, participând la o mulțime de evenimente caritabile. În luna iunie a acestui an, jucătoarea din Slovacia a fost și la Cluj, acolo unde împreună cu Simona Halep, Fabio Fognini și Marius Copil au susținut partide demonstrative în cadrul Sports Festival.

Vezi și: Simona Halep, prima reacție după ce contul de Instagram i-a fost spart: „Vă rog, ignorați-i pe hackeri”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.