Liga Campionilor

CFR CLUJ - MACCABI TEL-AVIV 1-0 // Dan Petrescu îl așteaptă pe Butean: „Sper să intre cu Dinamo” + transfer surpriză: „L-am vrut și în China, și în Emirate”

FOTO: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 25 iulie 2019

CFR Cluj a trecut de Maccabi Tel Aviv, scor 1-0, în prima manșă a „dublei” din turul II preliminar al Ligii Campionilor. Dan Petrescu (51 de ani) a dezvăluit stadiul discuțiilor cu Mihai Butean și Lacina Traore.

Vezi AICI desfășurarea partidei

După ce s-a plâns de programul dificil din această perioadă, Dan Petrescu a dezvăluit că niciun jucător din această seară nu va juca în meciul cu Dinamo din week-end. „Bursucul” așteaptă întăriri zilele următoare, recunoscând negocierile avansate cu fundașul lateral Mihai Butean: „Sperăm să definităm transferul lui și să îl pot folosi în meciul cu Dinamo”.

Petrescu nu este la fel de optimist în vederea aducerii ivorianului Lacina Traore: „Am vrut să îl iau și în China, și în Emirate. Nu am reușit. Acum e sub contract, chiar dacă nu a mai jucat de mult timp. Și asta e o problemă! E în urmă cu pregătirea fizică”.

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV 1-0 // Iuliu Mureșan laudă echipa creată de Dan Petrescu: „Nu vor avea probleme nici anul ăsta la titlu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.