Liga 1

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Ionuț Chirilă, despre sondajul GSP în care e primul și acuzele lui Cornel Dinu: „Are halucinații!”

Articol de Vlad Nedelea, Cosmin Nistor (video)  —  joi, 25 iulie 2019

Ionuț Chirilă i-a dat replica lui Cornel Dinu, după ce legenda alb-roșie a declarat ieri că marele merite pentru selecția făcută la juniorii lui Dinamo î îi aparțin lui Piți Varga. 

Crezi că mai pot comenta o asemenea mizerie? Un om bolnav care din păcate cred că a ajuns să aibă halucinații. Nu mai cunoaște timpul, locul și ora unde se află.

Mie mi-a făcut selecția altcineva la Dinamo așa cum eu i-am făcut echipa lui Klopp în finala Champion League cu Tottenham! Cornel Dinu se afla la Dinamo?”, a zis Ionuț Chirilă, întrerupt de reporterul GSP: „Nu, dar știa foarte bine ce se întâmplă acolo. A trăit toată viața acolo”. 

Moment în care Chirilă a continuat și crede că aceste atacuri vin ca urmare a rezultatului din sondajul GSP, în care a fost avertizat că acele voturi pot aparține și altor fani, nu doar cei ai lui Dinamo. 

„Acești jucători au fost selecționați 6 luni de zile de mine. Această echipă a fost crescută de mine, de la vârsta de 9 ani. Până la 18 ani. Fără niciun fel de pauză. Mi-e jenă să vobresc despre un om care a fost un mare jucător, unul exponențial pentru Dinamo. Tata l-a iubit mult! Iar el acum e plin de venin și ură. Nu înțeleg lucrurile astea. Te face să ai un sentiment de milă. Piți Varga era bolnav, într-o stare de imponderabilitate.

Nu mai știa ce se întâmplă cu el. Nici nu mai antrena atunci. Dumnezeu să-l ierte, dar n-a avut nicio legătură cu echipa mea. Căpitanul echipei mele, Lică Laurențiu, a demontat în totalitate aceste minciuni și aberații. Toate aceste atacuri la adresa mea vin dintr-un singur loc. Acela că 8500 de oameni au votat pe GSP că Ionuț Chirilă trebuie să fie antrenorul lui Dinamo”. 

„Suporterii lui Dinamo au o cultură fotbalistică de apreciat. După 7 ani de neîmpliniri constată că nu se mai poate. Poate n-au votat suporterii lui Dinamo, dar au votat niște oameni care înțeleg foarte bine mecanismul reconstrucției acestui club” Ionuț Chirilă 

Momentul în care Chirilă vorbește despre sondajul de pe site:

VEZI ȘI:

Ionuț Chirilă, favoritul în sondajul GSP pentru înlocuirea lui Neagoe, desființat de Cornel Dinu: „Măscăriciul ăla mai lipsea!”

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.