Europa League

ALASHKERT - FCSB // Ilie Dumitrescu explică de ce Mihai Pintilii este esențial pentru FCSB: „Aduce echilibrul, verticalizează, are pasa lungă și deposedează”

Ilie Dumitrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 iulie 2019

FCSB și Alashkert se înfruntă de la ora 20:00 în Armenia, în turul II preliminar al Europa League. Meciul este liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV. 

Înainte de meciul celor de la FCSB, Ilie Dumitrescu a vorbit despre unul dintre marii absenți ai lui Bogdan Andone, mijlocașul Mihai Pintilii.

„Eu sper ca Pintilii să poată și fizic să revină la un nivel foarte bun. Exprimarea echipei arată diferit când Pintilii este acolo, în linia de mijloc. El aduce echilibrul, verticalizează, are pasa lungă și deposedează. În plus, este și antrenorul din teren, care transmite mesaje. Are un rol foarte bine pus la punct acolo. Este lider incontestabil.

Să vedem cum va fi din punct de vedere fizic. Asta e marea întrebare. În sezonul trecut nu a ținut ritmul”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Mihai Pintilii, 35 de ani, cel mai experimentat fotbalist din lotul FCSB-ului, nu va reveni mai devreme de 5-6 săptămâni. (Detalii AICI)

Citește și:

liveTEXT de la 20:00 » Formația lui Bogdan Andone continuă drumul spre grupele Europa League! Echipele probabile + cote

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.