Tenis

VIDEO Simona Halep, așa cum n-ai mai văzut-o » Dezvăluiri din viața personală, despre nuntă și copii: „Mă voi dedica total!”

Simona Halep // Sursă foto: Instagram Simona Halep

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 iulie 2019

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA), proaspăt campioană la Wimbledon, a fost protagonista unui moment special în urmă cu o săptămână. Ea a luat parte la prima conferință de presă din România susținută pe Instagram, dintr-un autobuz supraetajat, în care utilizatorii cunoscutei rețele de socializare au intervievat-o pe supercampioana noastră.

Totul s-a petrecut sâmbătă, 20 iulie, la Constanța, acolo unde Halep le-a prezentat concetățenilor trofeul cucerit la Londra. Printre altele, Simona a vorbit în timpul videoconferinței despre cum vede ea nunta ideală, dar și despre viața de la finalul carierei.

„Nu aș vrea să visez ceva și să nu-mi iasă, dar la nuntă aș vrea să am cât mai mulți oameni, familia și prietenii. Aș vrea ca nunta să fie în România, nu știu dacă la mare sau în alt oraș”, a spus Halep. 

...Simona Halep, despre copii: „Îmi doresc mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. După, aș vrea să mă ocup de ei, să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”.

Vezi și: Simona Halep are o armă secretă! Daniela Hantuchova o dezvăluie: „Darren Cahill îi numește soț și soție” :)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.