Liga 1

Gigi Becali, pont pentru Prunea&Co: „E singurul antrenor care poate face treabă la Dinamo!”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 iulie 2019

Gigi Becali a vorbit despre situația de la Dinamo, dar și despre incidentul cu Eugen Neagoe.

„De Dinamo nu aș vrea să mai vorbesc, pentru că e un club mare. Când e în formă, mai poți să faci o glumă. Când e jos, nu e ok. Îi superi pe suporteri.

De ce n-am făcut eu infarct? Că și pe mine m-au înjurat și au dat cu pietre. Nu e vina suporterilor că a făcut el infarct. Dacă e vorba de presiune, nu te mai faci antrenor. E foarte urât ce au făcut suporterii, dar nu din vina lor s-a făcut infarctul. Au luat doar două goluri că a făcut Neagoe infarct. Dacă nu făcea, luau încă cinci goluri!”, a spus Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Doar Mircea Lucescu o poate salva pe Dinamo

Finanțatorul FCSB-ului este de părere că la Dinamo este nevoie de investiții considerabile pentru a reveni în elita fotbalului românesc, iar Claudiu Florică nu poate face față în „Ștefan cel Mare”.

Singurul care poate să facă treabă e Mircea Lucescu, care oriunde se duce bagă bani și face treabă, dar eu cred că el se va duce la Rapid. E singurul specialist!”, a mai spus Becali.

VEZI ȘI:

DINAMO // EXCLUSIV UPDATE Ultimele detalii despre tumultul din „Ștefan cel Mare”: care sunt șansele ca Viorel Moldovan să ajungă la „câini”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.