Europa League

ALASHKERT - FCSB 0-3 // Bogdan Andone a explicat de ce l-a schimbat pe Ioan Hora la pauză: „Nu e vorba de forma lui”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 25 July 2019

FCSB a trecut de Alashkert, scor 3-0, în turul II preliminar al Europa League. Bogdan Andone e încă vigilent în privința calificării în turul secund și a explicat înlocuirea de la pauză.

  • Câștigătoarea dublei manșe dintre FCSB și Alashkert joacă mai departe cu învingătoarea dintre Mlada Boleslav (Cehia) și Ordabasy (Kazahstan). În tur a fost 1-1.

„Mă așteptam la un meci dificil. Am mai spus-o că sunt agresivi, cel puțin cât îi ține partea fizică. Fotbalul e fotbal, nu se știe nimic. Nu suntem calificați. Cu siguranță vom pregăti meciul retur pentru a-l câștiga. Nu ne vom gândi la rezultatul de azi.

Nu putem vorbi despre oboseală în prima parte. Am început bine, conectați, dar apoi au existat fel și fel de momente. Important e că am rămas concentrați”, a declarat Andone la Pro X.

Andone l-a schimbat pe Hora la pauză

Ioan Hora, fotbalistul intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, nu a rezistat decât 45 de minute pe teren. Andone a explicat raționamentul din spatele înlocuirii.

Hora nu a surprins absolut deloc. Horică are nevoie de spații, nu se descurcă bine împotriva acestui gen de echipe. Am introdus un jucător mai dinamic la mijlocul terenului, pe Oaidă, și l-am trecut pe Tănase vârf. A dat roade.

Nu e vorba despre forma lui. El a marcat goluri, joacă pentru echipă, dă pase, e un jucător de bază, dar sunt meciuri și meciuri. Avem un lot valoric bun, dar e important să luăm cele mai bune soluții”, a spus antrenorul celor de la FCSB.

Citește cronica meciului dintre Alashkert și FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.