Europa League

HONVED - CRAIOVA 0-0 // Sorin Cârțu face apel la fanii Craiovei: „Trebuie să fie înțelegători”

Sorin Cârțu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 25 July 2019

Sorin Cârțu, președintele Craiovei, a vorbit la finalul partidei cu Honved, scor 0-0 în turul II preliminar al Europa League.

Vezi AICI desfășurarea partidei

„E un meci pe care l-am avut sub control. Posesia a fost mai mult de partea noastră, iar Honved, o echipă care a stat pe așteptare. În repriza a doua, echipa s-a mișcat mult mai bine. Poate și pentru că s-a mai lăsat răcoare. În prima repriză a fost o căldură infernală. Au fost multe accidentări, și la Bancu și la Acka. Am întâlnit o echipă care cum ne-a prins cum ne-a dat peste picioare.

Bancu este fundașul echipei naționale și acum jucăm și pentru echipa națională. Alegerile sunt ale lui Corneliu Papură și nu poate să le explice decât el”, a spus Sorin Cârțu, la TV Digi Sport.

În ceea ce privește meciul din retur, Cârțu consideră că atât Craiova, cât și rivalele din campionat, FCSB și CFR Cluj, se pot califica în turul III.

„Este un avantaj că jucăm acasă și trebuie să îl exploatăm. Trebuie să încercăm să tranșăm partida, iar lumea să fie mai înțelegătoare. Și noi, FCSB și CFR avem șansele de partea noastră. Să dea Dumnezeu să reușească și Viitorul, pentru că e echipă românească”, a mai spus Cârțu.

Cicâldău nu pleacă

Întrebat despre situația lui Alexandru Cicâldău (22 de ani), jucător care ar fi dorit de către Genk, Sorin Cârțu a asigurat că acesta nu va părăsi Bănia prea curând.

„Nu sunt discuții în sensul ăsta (n.r. despre transferul lui Cicâldău). Pe noi nu ne interesează să îl dăm. Nu e un stres pentru noi că Cicâldău rămâne anul ăsta. Suntem în continuare în cercetări și analize pentru aducerea unui fundaș central”, a spus președintele Craiovei.

VEZI ȘI:

HONVED - CRAIOVA 0-0 // FOTO Imagini dure în Ungaria: Nicușor Bancu, plin de sânge, a fost cusut chiar pe teren

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.