Tenis

SIMONA HALEP // Primăria București, proiect pentru „Esplanada Simona Halep” » Va fi situată în centrul Bucureștiului

Simona Halep // FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 26 July 2019

Simona Halep, 27 de ani, 4 WTA, va fi recompensată de primarul Gabriela Firea și Primăria București după succesul de la Wimbledon.

Astfel, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București din 31 iulie este un proiect prin care se dorește crearea Esplanadei Simona Halep, potrivit Digi 24.

Astfel, Esplanda Simona Halep ar urma să fie situată în centrul Bucureștiului, în fața Ateneului Român, la intersecția dintre Calea Victoriei, Strada Episcopiei și Strada Benjamin Franklin.

„Având în vedere că Simona Halep e prima jucătoare din România care a câștigat în 2019 turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, supun spre dezbatere și aprobare Consiliului General al Municipiului București Proiectul de hotărâre privind atribuirea denumirii de Esplanada SIMONA HALEP spațiului public situat la intersecția dintre Piața George Enescu/Calea Victoriei, Strada Episcopiei și Strada B. Franklin, sector 1, București” proiect Primăria București

Simona Halep, premiată de Klaus Iohannis

președintele Klaus Iohannis o va premia și el pe Simona Halep. Astfel, jucătoarea de tenis va primi Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, într-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni. Evenimentul va loc marți, 30 iulie, de la ora 12:00.

Vezi și:

VIDEO Simona Halep, așa cum n-ai mai văzut-o » Dezvăluiri din viața personală, despre nuntă și copii: „Mă voi dedica total!” 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.