Liga 1

CFR CLUJ // Dan Petrescu i-ar vrea pe George Pușcaș și Alexandru Chipciu: „Mă duc pe jos și îl aduc de acolo!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 iulie 2019

Dan Petrescu caută în continuare întăriri pentru campioana CFR Cluj. Internaționalii George Pușcaș (23 de ani) și Alexandru Chipciu (30 de ani), ambii cu situații incerte în acest moment, sunt pe placul „Bursucului”.

George Pușcaș a fost anunțat de Antonio Conte că nu va fi păstrat în lotul lui Inter. Întrebat despre problemele din atac, Petrescu a recunoscut că golgeterul Europeanului U21 ar fi soluția ideală: 

„Să vină de la Inter la CFR? Nu ar fi rău, dar nu cred că avem așa putere. Dacă ni-l împrumută gratis, să plătească ei tot salariul, mă duc eu pe jos și îl aduc de acolo. Ar fi culmea să nu îl vreau”.

FCSB și CFR, cu ochii pe Chipciu

Alexandru Chipciu e alt jucător de bază al naționalei României care trece printr-un moment dificil la echipa de club, Anderlecht. Mijlocașul e dorit și de Gigi Becali:

„Chipciu e un jucător de valoare, de echipa națională, dar nu cred că va reveni în România. Are un salariu mult prea mare. Dacă ar fi liber m-ar interesa și pe mine”.

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Sebastian Moga va fi antrenorul lui Dinamo la meciul cu CFR Cluj: „O să avem altă mentalitate, altă atitudine! Asta înseamnă Dinamo”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.