Campionate

Guardiola a uitat de Messi » Reverența lui Pep pentru Phil Foden: „Este cel mai talentat fotbalist pe care l-am văzut vreodată”

Pep Guardiola (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Alexandru Barbu  —  Saturday, 27 July 2019

Pep Guardiola, 48 de ani, a vorbit în termeni laudativi despre Phil Foden (19 ani, mijlocaș), considerându-l „cel mai talentat fotbalist pe care l-a văzut vreodată”.

Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a surprins întreaga lume fotbalistică cu această declarație, având în vedere superstarurile pe care managerul spaniol le-a antrenat de-a lungul timpului, numele lui Lionel Messi fiind în mod evident primul pe listă.

25.000.000 €este cota de piață a lui Phil Foden, conform Transfermarkt

„Foden este cel mai talentat fotbalist pe care l-am văzut vreodata. Problema sa este că uneori antrenorul nu-l folosește în primul 11.

El merită să evolueze toate minutele, dar are o competiție dură pentru titularizare. Muncește incredibil și stie că sunt aici pentru a-l ajuta”, a spus Guardiola în cadrul unei conferințe de presă la care a asistat și fotbalistul englez.

7 goluri și 3 pase decisive are Foden pentru City în 36 de apariții

18 goluriîn 55 de selecții are Phil pentru echipele de juniori ale Angliei; acesta nu a debutat încă pentru prima reprezentativă a Albionului

Citește și:

Marca aruncă bomba: Gareth Bale, acord cu Jiangsu Suning, echipa lui Cosmin Olăroiu! Va primi un salariu uriaș

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.