Liga 1

CRAIOVA - CHINDIA // Corneliu Papură se teme de Chindia: „A pierdut pe nedrept cu Viitorul”

Corneliu Papură

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 iulie 2019

Corneliu Papură, 45 de ani, tehnicianul celor de la CS Universitatea Craiova, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciul cu Chindia Târgoviște de duminică.

  • Craiova - Chindia Târgoviște se joacă mâine, de la ora 18:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Papură, aflat la „adăpostul” celor șase puncte obținute în primele două etape, se teme, totuși, de Chindia: „Ne aşteaptă un meci important. Am început bine şi trebuie să rămânem concentraţi, dacă vrem să reuşim mai mult decât în sezonul trecut. Este un meci împotriva unei echipe ambiţioase. A pierdut pe nedrept, poate, cu Viitorul. Sper să fim la un potenţial fizic bun şi să facem un meci bun pentru a câştiga.

Nu va fi un meci uşor. Singurul lucru la care ne gândim e că trebuie să câştigăm. Suprafaţa de joc se prezintă mai bine decât la meciul trecut. Oricum s-ar prezenta suprafaţa, şi dacă ninge, trebuie să câştigăm. Avem nevoie mare de cele trei puncte. Meciul ăsta este important din toate punctele de vedere şi trebuie să fim foarte atenţi, să vedem ce facem să câştigăm”, a mărturisit Corneliu Papură.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Ovidiu Stîngă, dezvăluiri despre salariile de la Universitatea Craiova: „Eu aveam 100 de dolari, Corneliu Papură avea 0”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.