Liga 1

CFR CLUJ - DINAMO 1-0 // Declarații inedite date de Dan Petrescu: „Pereira nici nu știa cum îl cheamă pe Butean” + „Eram sigur că Omrani ratează, așa face și la antrenamente”

FOTO: Facebook @CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 27 July 2019

CFR Cluj a învins Dinamo, scor 1-0, în etapa a treia din Liga 1, grație unui gol marcat din penalty de Bilel Omrani. Dan Petrescu se felicită pentru decizia de a schimba 10 jucători față de meciul câștigat cu Maccabi în preliminariile Ligii, scor 1-0.

Citește AICI cronica meciului 

Să schimbi 10 jucători și să și câștigi nu cred că a mai existat vreodată. La un meci cu Dinamo nu poți avea mai mult de cinci ocazii, dar cred că noi am meritat victoria. Am mai ratat două șanse mari prin Costache și Aurelio.

Nu a fost cel mai strălucit meci dar e o victorie extraordinar de importantă pentru moralul jucătorilor mai puțin folosiți. Dacă ajungem mai departe în Europa, voi mai folosi această tactică”, a declarat Dan Petrescu la TV Telekom Sport.

„Butean s-a antrenat două zile cu noi. Pereira nici acum nu cred că știe cum îl cheamă. Și totuși au făcut o treabă foarte bună împreună”

„Eram sigur că Bilel ratează la penalty. Așa face și la antrenament. Se oprește, se duce într-o parte și ratează. Nu aveam cum să îi iau mingea. Îl pierdeam. Acum va avea un moral bun pentru marți”Dan Petrescu

Vezi AICI programul etapei #3 din Liga 1

Vezi AICI clasamentul din Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.