Liga 1

CFR CLUJ - DINAMO 1-0 // NOTE GSP Repetenții din „Ștefan cel Mare”: Ricardo Piscitelli și omul lui Mircea Rednic au fost cei mai slabi în „Gruia”

CFR Cluj - Dinamo 1-0 // Sursă foto: Facebook CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 iulie 2019

CFR CLUJ - DINAMO 1-0 // „Câinii”au pierdut și în „Gruia”, în fața campioanei en-titre, deși Dan Petrescu a folosit o echipă plină de rezerve. După 3 etape, roș-albii au 0 puncte, 0 goluri marcate și 8 încasate. 

Pare că nimeni nu mai poate să stopeze criza fără sfârșit a lui Dinamo, care, deși a stat mai bine în defensivă la Cluj, nu a contat aproape deloc în atac. Băieții lui Sebastian Moga n-au reușit să-și creeze ocazii importante de gol pe durata celor 90 de minute și rămân singurii din Liga 1 fără gol marcat după primele 3 etape. 

Aseară, niciun dinamovist n-a ieșit în evidență în mod pozitiv, indiferent de compartimentul din teren. Florin Bejan și Andrei Sin au fost ezitanți în apărare și au primit nota 5, însă marele punct vulberabil din apărare a fost portarul Ricardo Piscitelli. Italianul a făcut câteva gafe de neînțeles care îi puteau costa scump pe dinamoviști, gazdele nereușind însă să profite.

Goalkeeper-ul a primit nota 4, la fel ca Ioan Filip. Mijlocașul, unul dintre puținii jucători rămași în echipă din perioada lui Rednic, a provocat penalty-ul din care clujenii au marcat golul victoriei. 

Din tabăra gazdelor, una înțesată de rezerve, cei mai buni jucători au fost Billel Omrani și fundașul Mike Cestor, fundașul venit de la Astra fiind un mare câștig pentru stilul de joc al lui Dan Petrescu. 

Vezi și: Mai jos de atât e doar „B”-ul! RUȘINE ISTORICĂ bifată de Dinamo după eșecul cu CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.