Liga 1

FCSB // Plecare neanunțată de la FCSB: Gigi Becali l-a dat afară în această dimineață! EXCLUSIV Prima reacție a patronului FCSB: „Nu e normal așa ceva”

Gigi Becali

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 28 iulie 2019

FCSB va juca luni, de la ora 20:00, cu FC Botoșani. Înainte de meci, echipa roș-albastră are mai probleme de efectiv, 7 jucători fiind accidentați în acest moment. Gigi Becali a decis să ia măsuri.

Atacantul Ioan Hora, 30 de ani, s-a accidentat la antrenamentul din această dimineață, făcând o întindere musculară.

Hora se adăugă listei de indisponibili. După ce a aflat, patronul FCSB a decis să-l dea afară pe Marian Lupu, 48 de ani, preparatorul fizic al roș-albaștrilor, anunță TV Digi Sport.

Becali pentru GSP: „De un an eram nemulțumit, deci da, l-am dat afară!”

Contactat de GSP.RO, Gigi Becali, patronul FCSB, a dat detalii despre decizia luată azi.

„Da, l-am dat afară! Nu este normal să ai atâția accidentați! O să căutăm alt preparator. Azi dimineață s-a accidentat Hora, a dat cu piciorul în minge și a făcut întindere. Am vorbit cu MM Stoica și cu doctorul și mi-au spus că e ceva în neregulă. Nu e normal așa ceva. De un an de zile eram nemulțumit, dar am întrebat și mi s-a spus că antrenorul se ocupa de pregătirea fizică. Dar nu antrenorul era de vină”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Harlem Gnohere, Olimpiu Moruțan, Dragoș Nedelcu, Marko Momcilovic, Mihai Pintilii, Ioan Hora și Mihai Roman I sunt jucătorii care în prezent sunt accidentați.

Cine e Marian Lupu

Marian Lupu, specialistul în pregătire fizică pe care Becali îl consideră vinovat, are un CV interesant.

A început munca la FC Național, apoi a fost preparatorul fizic al Stelei între 2002 și 2006. A trecut la Federație, unde a lucrat și cu naționala mare și cu lotul U21. În ianuarie 2017 a revenit la FCSB, după ce fusese curtat insistent și de Rădoi, și de Dică.

Vezi și:

VIDEO Bogdan Andone mai vrea un jucător la FCSB: „E o poziție expusă” » Ce zice despre Chipciu, Budescu și Soiledis

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.