Liga 1

EXCLUSIV Soluție de salvare pentru Dinamo: „Dacă ar fi băieți deștepți, ar trebui să-l atragă în club”

Vladimir Cohn și Nicolae Badea

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 28 July 2019

Dinamo trăiește cea mai neagră perioadă din 1948 în prezent. Încă nu și-a pus antrenor. De fapt are, Eugen Neagoe și staff-ul său ocupându-se de pregătirile ultimei partide, în ciuda problemelor medicale ale „principalului”.

O parte dintre oficialii clubului speră în continuare în numirea lui Viorel Moldovan, a cărei clauză de reziliere cu Chindia Târgoviște este de 100.000 de euro.

Fost acționar al bucureștenilor, Vladimir Cohn, este de părere că trebuie făcute câteva modificări în conducerea clubului.

„Prunea e prea agitat. O fi el dinamovist, dar n-are cu cine. Dacă ar fi băieți deștepți, ar trebui să-l atragă pe Cornel Dinu în club, ar face o legătură cu trecutul de performanță. «Procuroru» chiar ar mișca lucrurile”.

„Precum poporul român”

Cornel Dinu a făcut un rechizitoriu dur celor din Ștefan cel Mare, echipă și conducere, declarând pentru Gazeta Sporturilor: „Dinamo, fiind o echipă populară, când dispar ordinea, competențele și se pierd regulile, ajunge precum poporul român, mult sub limita prăpastiei, sperând într-un miracol cu cuțitul trecând prin os.

Doar că având în vedere conjunctura actuală, lipsa oamenilor și a momentelor providențiale, nu văd cum se poate ridica! Angajamentul și ambiția și-au făcut simțită prezența la Cluj, de ambele părți, dar într-o luptă oarbă, tehnicitatea și gândirea jocului au fost mult sub un nivel acceptabil.

Dinamo n-a avut nicio strategie în toți acești ani în care oamenii de la club n-au nicio treabă cu fotbalul fiindcă nu au nimic comun cu istoria și cu trăirile din Ștefan cel Mare. De unde nu e, nici publicul nu ar trebui să ceară, deocamdată!”.

Citește și:

Basarab Panduru, necruțător cu Dinamo: „Nu spuneați voi că n-aveți ce să căutați în play-out? Poftim, ați jucat cu echipe de play-off”

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.