Liga 1

VIITORUL - HERMANNSTADT 3-2 // VIDEO Gazdele au primit primul gol al sezonului după gafa lui Arpad Tordai. Îl iartă Hagi pe Cojocaru?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 iulie 2019

Viitorul a încasat primul gol din acest sezon în minutul 75 al meciului cu Hermannstadt, câștigat până la urmă cu 3-2, după o gafă a portarului Arpad Tordai (21 de ani).

Un șut cu pământul, fără putere, trimis de Alexandru Mățel de la 30 de metri l-a pus în dificultate pe Tordai. Mingea a țopăit în fața portarului. Tordai n-a reușit să prindă, boxând în față. „Balonul” a ajuns la portughezul Yazalde (30 de ani), care a marcat cu un lob elegant.

Vezi AICI video cu gafa

Tordai, care vine după o prestație rușinoasă cu Gent, când a încasat 6 goluri, a devenit titular după Supercupa României câștigată în prelungiri cu CFR Cluj, scor 2-1.

„Regele” declara atunci despre Cojocaru: „L-am schimbat pe Cojocaru pentru că a fost golul lui. A greșit și așa era logic. Când un portar ia gol pe colțul lui, sunt nemulțumit”. Și de atunci l-a lăsat mereu în afara lotului pe fostul portar al lui FCSB, preferându-l pe Căbuz ca rezervă a lui Tordai. 

A fost primul gol primit de Viitorul în acest sezon. Constănțenii s-au impus în prima etapă în fața lui Dinamo, scor 5-0, iar etapa secundă a trecut de Chindia Târgoviște, scor 1-0.

Vezi și: 

Gică Popescu i-a dat răspunsul lui Becali cu privire la transferul lui De Nooijer: „E problema dânsului”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.