Liga 1

VIITORUL - HERMANNSTADT 3-2 / Costel Enache a surprins la final, când i-a cerut scuze „centralului” Radu Petrescu: „Să aibă încredere în el”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 28 July 2019

Costel Enache, antrenorul lui Hermannstadt, e mulțumit de evoluția elevilor săi din meciul pierdut cu Viitorul, scor 2-3, și își cere scuze față de arbitrul Radu Petrescu.

„Începe să meargă jocul, suntem dinamici pe ofensivă, dar prea ușor luăm golurile. Nu lucrăm de mult împreună. Jucătorii n-au avut timp să reacționeze, să se cunoască foarte bine. Au fost momente când am fost dominați, dar și momente în care am controlat jocul. N-am avut timpul necesar să ne cunoaștem între noi. E normal să apară jucători schimbați de la o etapă la alta. Un rezultat de egalitate ne-ar fi dat un alt moral.

Apreciez execuția lui Ciobanu, una extraordinară. E a doua oară când pățesc cu Ciobanu asta. Și în urmă cu două sezoane mi-a marcat un gol senzațional”, a declarat Costel Enache la Look Sport.

Tehnicianul sibienilor a vorbit și despre faza la care jucătorii săi au cerut penalty, când De Nooijer i-a băgat mâna în piept lui Petrișor Petrescu: „Am încercat să revăd faza de la penalty. Am doar informații de la cei din jurul meu. Vreau să-i spun lui Radu că-mi cer scuze dacă am fost agresiv și să nu ia lucrurile așa cum le-a auzit. Să aibă încredere în el”. 

„A fost o victorie muncită. Venim după un efort foarte mare în Belgia. Probabil că în a doua repriză ne-am descătușat un pic” Bogdan Țîru, fundaș Viitorul

Vezi și:

VIITORUL - HERMANNSTADT 3-2 // VIDEO Gazdele au primit primul gol al sezonului după gafa lui Arpad Tordai. Îl iartă Hagi pe Cojocaru?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.