Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Ionuț Chirilă, derapaj și jigniri la adresa lui Cornel Dinu: „E în cea mai penibilă situație a existenței! E senil și mi-e milă de el”

Ionuț Chirilă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 iulie 2019

Ionuț Chirilă, fost antrenor la juniorii lui Dinamo, a avut un derapaj la GSP LIVE. Acesta a vorbit în termeni duri de Cornel Dinu, pe care l-a jignit.

Vezi în video ce a spus Ionuț Chirilă la GSP LIVE

 

 

Acest om a ajuns într-o stare de degradare morală atât de avansată, încât singurul sentiment pe care-l poți avea față de el, e milă. Doar senilitatea te poate face să minți cu nerușinare și să spui niște lucruri halucinante. Să spui că altcineva mi-a făcut selecția sau că el era coodonatorul acestei echipe este ori rea voință, ori Cornel Dinu nu mai știe momentul timpul și locul în care se află și nu știe ce vorbește. El nu s-a aflat la Dinamo în acea perioadă. Despre ce vorbim aici?

De unde e cearta? Întrebați-l pe acest individ, care a ajuns în cea mai penibilă situație a exisțentei sale! Minte cu nerușinare. Cum poți să arunci asemenea vorbe?

Cornel Dinu a avut și el un derapaj la adresa lui Chirilă: «Nu am nevoie de lindicul principesei, ci de sârbii mei de 1,90 m». Dacă nu făceam eu scandal, Florentin Petre era aruncat la UTA. Eu l-am adus pe Codrea Paul pentru 6.000 de dolari și el a zis că nu are nevoie de el. După aceea, Ioan Becali l-a vândut cu 3 milioane de euro”, a declarat Ionuț Chirilă la GSP LIVE.

Cearta din ultimele zile a pornit după ce Ionuț Chirilă a fost preferatul fanilor pentru banca lui Dinamo, într-un sondaj GSP.RO, iar Cornel Dinu l-a atacat. (Detalii AICI)

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Laurențiu Lică, ex-Dinamo, povestește cum a fost înjunghiat de interlopul Fane „Căpățână”: „Sabia a trecut la câțiva milimetri de inimă!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.